Social

#functioneaza inertie #doua maini stangi #guvernul boc #calin popescu tariceanu

Tariceanu: Guvernul Boc are doua maini stangi

Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, este de parere ca Guvernul Boc are doua maini stangi , drept urmare in 2009 Romania nu isi va mai continua cresterea economica care sa genereze noi locuri de munca pentru romani.

Fostul premier mai spune ca Guvernul cu 2 maini stangi nu a inceput sa munceasca. In primul post pe blogul sau, din 2009, Tariceanu mentioneaza ca o sa mai avem "inca o luna de liniste, pana PD-L si PSD negociaza toate posturile, pana la cel de director de la scoala din Dabuleni ".

"Romania se misca din inertie, dar suntem in situatia in care este de preferat inertia in locul unor masuri de stanga fara cap si coada. E ca in bancul cu Dorel - cand acesta taie curentul la tot cartierul - cu cat guvernul Dorel se apuca mai tarziu de treaba, cu atat pagubele sunt mai mici", mai noteaza acesta.

Tariceanu spune ca nu poate cataloga gesturile executivului de a taia cheltuielile administrative cand este pe cale "sa inventeze" 4 ministere noi.

"Ce pot sa spun despre un Guvern care nu are nici cea mai vaga idee in legatura cu politica salariala pe 2009? (un membru al guvernului spunea, la un moment dat, ca se vor mari cu 37% salariile profesorilor, altul ca nu se poate promite nici o marire salariala). Ce pot sa spun despre un Guvern care a renuntat la toate masurile concrete cuprinse in Planul guvernului PNL de crestere economica si locuri de munca si le-a inlocuit cu sintagme de genul: "eficientizarea structurilor"?", se intreaba fostul premier. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea