Social

#copil #bataie #film #tariceanu #traian băsescu

Tariceanu: Filmul reflecta adevarul, Basescu a regretat ulterior

Fostul premier sustine intr-o postare pe blogul sau, ca desi nu a vazut momentul in care Traian Basescu l-ar fi lovit pe un copil la Ploiesti in timpul unui miting in 2004, crede ca acesta a fost real, pentru ca Basescu insusi si-ar fi recunoscut greseala .

“Filmul prezentat in aceste zile la televiziunile din Romania reflecta adevarul, chiar daca nu am vazut exact ce s-a intamplat intre Traian Basescu si acel copil, in timpul mitingului electoral de la Ploiesti. Tin minte foarte clar ce s-a intamplat dupa aceea. Am parasit locul concertului intr-un microbuz , impreuna cu Traian Basescu si cu cativa lideri ai PNL și ai PD. Atunci, a inceput o discutie despre faptul ca Traian Basescu ar fi lovit un copil in timpul concertului. Pe acest fond s-a manifestat o preocupare foarte serioasa din partea lui Traian Basescu personal fata de acest gest al sau, la care el s-a referit ca fiind o greseala", povesteste Tariceanu pe blogul sau.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea