Social

#calin popescu tariceanu #explicatie #blog #salarii #crestere

Tariceanu explica pe blog decizia de majorare a salariilor profesorilor

Premierul Calin Popescu Tariceanu explica pe blogul sau personal de ce a adoptat Guvernul o noua Ordonanta de Urgenta cu privire la salariile profesorilor.

Primul ministru spune ca a luat acum aceasta decizie pentru ca "se desprinde firesc din legea salarizarii unice", iar discutiile pe aceasta lege "nu au inceput de ieri de astazi". Tariceanu afirma ca debutantii in sistemul educational vor primi cea mai mare majorare, de 28%, pentru ca tinerii reprezinta viitorul Romaniei. "De ce 28% pentru tinerii profesori ? 28% pentru tinerii profesori cu salarii mici , pentru ca ei reprezinta viitorul Romaniei", explica premierul pe blog. Calin Popescu Tariceanu mai scrie ca salariile vor creste in continuare "cu responsabilitate si in timp". Salariile tinerilor medici, functionari, profesori, vor creste cu procente mai mari, iar salariile bugetarilor cu salarii mari , cu procente mult mai mici. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea