Social

#tariceanu #colaborare #colaborare usl-udmr #usl-udmr

Tariceanu, despre o posibila colaborare USL-UDMR: Ar fi utila si benefica

O cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta la guvernare cu USL ar fi utila si benefica, a declarat, miercuri seara, deputatul PNL Calin Popescu Tariceanu.

Intrebat de ziaristi daca vede o posibila cooptarea UDMR intr-un viitor Cabinet USL, in conditiile in care Kelemen Hunor, presedintele UDMR, declarase ca a avut in trecut o buna colaborare cu PNL, deputatul liberal a declarat: "Din punctul meu de vedere, da, si cred ca ar fi utila si benefica o cooptare a UDMR intr-o viitoare alianta, impreuna cu USL".

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca, in actualele conditii, cea mai plauzibila varianta este ca USL sa castige la alegerile parlamentare din decembrie "cu mult peste 50%".

Kelemen Hunor, liderul UDMR, declarase miercuri ca, in acest moment, nu are o preferinta in legatura cu o eventuala alianta dupa alegerile parlamentare. El a tinut sa precizeze ca, in perioada in care la conducerea PNL se afla Calin Popescu Tariceanu, UDMR a avut o colaborare buna cu aceasta formatiune politica.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea