Social

Tariceanu: Demisia! Orban: Nu!

Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, si seful organizatiei Bucuresti, Ludovic Orban , au avut, luni, un schimb de replici in sedinta BPC , dupa ce Tariceanu a deschis discutia despre depunerea mandatelor de catre conducerile organizatiilor cu rezultate slabe la locale, sustin surse liberale.

Potrivit surselor citate, Orban s-a simtit vizat de faptul ca Tariceanu a deschis aceasta discutie si ar fi spus ca nu poate accepta sa-si dea demisia de la conducerea organizatiei Bucuresti deoarece nu se considera responsabil de scorul inregistrat in alegeri, el cerand totodata gir pentru reorganizarea sectoarelor.

"Tariceanu a deschis discutia despre organizatiile cu scoruri slabe si decizia Delegatiei Permanente de depunere a mandatelor, la modul general. Ludovic Orban si-a dat seama ca este vizat", au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Conform acelorasi surse, Orban a tinut sa le explice liderilor PNL, dar mai ales lui Tariceanu, ca toata lumea a apreciat "calitatatea prestatiei, profesionalismul, programul pe care l-a prezentat si faptul ca nu a intrat in niciun fel de disputa politica" in timpul campanieie electorale.

"Bai, eu sunt Ludovic Orban, nu sunt presedintele de la Harghita sau Covasna. Nimeni in media si perceptia publica nu considera rezulatul obtinut de PNL in Bucuresti un esec sau o infrangere. (...) Arata-mi un ziar unde scrie asta sau un comentator politic. Perceptia de ansmablu e o perceptie foarte buna", ar fi spus Orban.

El i-a zis lui Tariceanu, cu care a purtat o discutie aprinsa, conform surselor citate, ca "samanta pe care a aruncat-o la Bucuresti, la aceste alegeri, va rodi". "PNL nu s-a prezentat niciodata la Primaria Generala pe propriile picioare, intodeauna a fost in aliante, fie in conventii.

Votul in Bucuresti nu este legat doar de perceptia asupra candidatului, ci de perceptia, pe ansamblu, asupra PNL si a liderilor sai ", li s-a adresat Orban colegilor sai, potrivit surselor citate.

"Nu poti sa rupi norii, oricat de bun ai fi fost", i-ar mai fi replicat Ludovic Orban lui Tariceanu. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea