Social

#calin popescu tariceanu #guvern #somaj tehnic #traian băsescu

Tariceanu: "Basescu traieste intr-o realitate paralela"

Presedintele PNL il critica dur pe seful statului. El considera ca declaratiile presedintelui prin care a indemnat romanii sa ia credite de la banci demonstreaza ca Traian Basescu "traieste intr-o realitate paralela".

Calin Popescu Tariceanu crede ca, in Romania, criza este abia la inceput si ca "efectele n-au capatat amploarea pe care o vom vedea in perioada urmatoare".

"O economie in contractie genereaza mai putine venituri si s-au gandit sa reduca cheltuielile. N-au reusit sa o faca pentru ca fiind un guvern de factura populista, cu un prim-ministru populist, le e teama de reactia cetatenilor", a mai afirmat liderul PNL, citat de Cotidianul.

El si-a exprimat scepticismul in legatura cu capacitatea guvernului de a conduce tara in timpul crizei economice. Presedintele PNL a mai criticat initiativa lui Emil Boc de a scuti firmele care trimit angajatii in somaj tehnic de plata contributiilor la asigurarile sociale. 

Conform fostului premier, aceasta masura este un stimulent pentru a trimite oamenii in somaj tehnic si nu de a-i tine la lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea