Social

Tariceanu: "Basescu a incercat sa distruga PNL"

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Traian Basescu ca ar fi incercat sa elimine Partidul National Liberal de pe scena politica.

Aflat intr-o vizita in Bacau pentru a-si lansa candidatii regionali la alegerile locale, premierul Tariceanu a declarat ca unul dintre obiectivele lui Traian Basescu a fost acela de a distruge PNL.

"Un partid al carui mentor spiritual, presedintele Basescu, nu a facut decat sa atace si sa incerce sa distruga PNL, dupa ce am fost parteneri. Aceasta este maniera in care democratii stiu sa rasplateasca mana pe care le-am intins-o in 2004, cand erau pe cale de disparitie de pe scena politica romaneasca", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Tariceanu a precizat ca ca are incredere in discernamantul alegatorilor, care vor sanctiona maniera presedintelui Basescu de a face politica.

"Lucrurile acestea nu ma ingrijoreaza pentru ca imi dau seama ca romanii nu sunt atat de naivi incat sa se lase dusi de nas si sa-si doreasca o Romanie condusa de o singura persoana cum este Basescu, iar toti ceilalti din jurul lui sunt tratati ca niste lachei", a declarat premierul.

Tariceanu le-a cerut liberalilor sa se mobilizeze in campania electorala pentru alegerile locale si sa combata atacurile fostilor parteneri de la PD.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea