Social

#primaria cluj #alegeri locale

Tariceanu ataca PD-L chiar acasa la Boc

Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, a participat, marti, la lansarea candidaturii senatorului liberal de Cluj, Marius Nicoara , pentru functia de primar al municipiului, lansand in acelasi timp atacuri la adresa contracandidatului PDL, Sorin Apostu , transmite corespondentul NewsIn.

"Am tinut astazi sa fiu prezent la Cluj, pentru a marca un eveniment important in viata Clujului si, evident, in ceea ce inseamna structura noastra politica organizationala a PNL-ului la Cluj. Cred ca pentru Marius este un moment foarte important, un moment de responsablitate. Va avea, sa spun, onoarea sa candideze in fata cetatenilor Clujului pentru aceasta functie de inalta responsabilitate, o functie care, in ultima perioada, a capatat, fara indoiala o certa dimensiune politica. E o lupta si o competitie dura in care, noi credem, ca Marius are prima sansa si trebuie sa castige Primaria Clujului", a spus Tariceanu.

Presedintele PNL a spus ca liderul PNL Cluj este omul potrivit pentru a-i urma lui Emil Boc la conducerea municipalitatii, pentru ca are viziune si activitatea sa de la Consiliul Judetean Cluj din perioada 2004-2008 il recomanda ca un om care stie sa faca administratie.

"Miza este foarte importanta pentru clujeni si pentru noi. Pentru clujeni miza este importanta pentru ca inainte de orice Clujul are nevoie de un om cu viziune, cu pricepere in administratie. Marius Nicoara cred ca are cea mai buna carte de vizita in acest sens pentru ca a exercitat, cu rezultate foarte bune, functia de presedinte al Consiliului Judetean in perioada 2004-2008", a spus Traiceanu.

Liberalul a precizat ca Nicoara stie sa fie aproape de cetateni si sa isi impuna punctul de vedere, un exemplu fiind lobby-ul intens pe care l-a facut la Bucuresti pentru demararea proiectului Nokia. Tariceanu nu a scapat nici ocazia sa il atace pe contracandidatul PDL al lui Nicoara, primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, despre care a spus ca are un dezavantaj ca nu este clujean si va intreba tot timpul "persoane abilitate " daca poate face ceva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea