Social

#formare guvern #psd pdl #coalitie guvernamant #calin popescu tariceanu

Tariceanu ataca noua coalitie "Nu stiu!"

Premierul inca in functie al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, este convins ca actuala coalitie de guvernamant, formata din PD-L si PSD da dovada de amatorism si incompetenta.

El le sugereaza liderilor ajunsi la putere sa puna in practica "Planul de crestere economica si locuri de munca, propus de Guvernul liberal", in lipsa de alte solutii mai bune.

"PNL a demonstrat ca are lideri care stiu economie, care au un plan pentru ca Romania sa nu fie afectata de criza", sta scris pe blogul lui Tariceanu.

"Toti romanii pot vedea in aceste zile amatorismul si incompetenta guvernul PSD-PD-L. Nu au nici un plan economic pentru Romania. Sunt prea ocupati sa isi imparta functiile si sa negocieze cine va fi primul-ministru. Cu siguranta ca aceasta targuiala se va prelungi in ianuarie si februarie. Nu vor avea deci timp sa puna la punct un plan economic. Nici nu cred ca ar sti, chiar daca ar avea timp. Le sugerez sa continue sa puna in practica Planul de crestere economica si locuri de munca, propus de Guvernul liberal. Macar, in acest fel, romanii nu vor fi afectati major de criza, iar economia Romaniei va continua sa se dezvolte", adauga liderul PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea