Social

Tariceanu a oprit descentralizarea

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat duminica, la lansarea candidatilor partidului la primariile din judetul Satu Mare, ca descentralizarea din Romania a fost blocata chiar de premierul Calin Popescu-Tariceanu.

Stolojan a spus ca fostul ministru de Interne Vasile Blaga a inceput un program de descentralizare , insa acesta a fost blocat de premier. "Nu numai ca a blocat descentralizarea, dar a modificat si un articol intr-o lege, care schimba modul de alocare a fondurilor. Acest lucru s-a produs la presiunea PSD, care guverneaza si astazi si a pus din nou in puterea pixului Mischie alocarea fondurilor in functie de interese" - a afirmat prim-vicepresedintele PD-L.

In discursul sau, Stolojan a acuzat Guvernul de proasta administrare a tarii, ca nu este in stare dupa patru ani sa dea in folosinta un kilometru din autostrada Transilvania , in vreme ce in Ungaria se construiesc anual intre 50 si 100 km de autostrada. "Ce ne impiedica sunt interesele de grup, care au schimbat traseul ca sa treaca prin curtea unui tip", a spus Stolojan. Totodata, in opinia liderului PD-L agricultura este la pamant, deoarece programul "Fermierul" nu se mai deruleaza. (continuarea in Stirilocale.ro)

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea