Social

Tariceanu a incalcat legea

Premierul Calin Popescu Tariceanu a votat cu cartea de alegator, desi legea precizeaza ca acest lucru nu este permis. Mai mult, premierul i-a aratat votul sau presedintelui Comisiei Electorale de la Grupul Sportiv numarul 5.

Dupa ce a iesit din cabina, Tariceanu s-a dus la masa comisiei pentru a verifica daca optiunea sa este vizibila pe buletin.

Potrivit codului electoral , votul trebuie sa ramana secret, iar buletinele de vot nu pot fi deschise in fata nimanui. Cei doi membri ai comisiei electorale care au vazut buletinul deschis nu cred, totusi, ca e o problema.

Un reprezentant al Biroului Electoral Central a precizat ca nu se poate vota decat cu cartea de identitate , provizorie, buletin de identitate, pasaport diplomatic sau de serviciu sau carnet de serviciu militar.

Presedintele comisiei de votare a intocmit un de constatare care va fi trimis la Biroul Electoral Central, sector 6. Votul premierului nu poate fi anulat, pentru ca a fost deja introdus in urna.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea