Social

Targul "Slow Food" a fost plin de bucate alese

Mai multi mici producatori si-au expus preparatele traditionale la micul targ eco-gastronomic organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Bucurestenii le-au cumparat aproape toata marfa in numai doua zile. "Ne omoara industrializarea", ofteaza usor Cornelia Ardelean , aranjand telemeaua si cascavalul pe stergarul maramuresean de pe tejghea. Ii invita politicos pe vizitatori sa deguste bucatele din branza "suta la suta naturala, facuta dupa reteta traditionala". Joi seara, in ziua de deschidere a Festivalului de Film European, cinefilii au cautat iscoditor spre standurile de lemn instalate in curtea muzeului. Narile au frematat, iar pasii s-au indreptat fara voie catre locul de unde venea un miros apetisant de afumatura , paine de casa, branza si "poale'n brau" moldovenesti. (continuarea in Compact )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea