Social

Taraful Haiducilor din nou in concert la Istanbul

taraful haiducilor revine la Istanbul , in deschiderea programului Shaman World Music . Days'08-RoMania, sambata 29 martie a.c., intr-un spectacol extraordinar oferit cu sprijinul Institutului Cultural Roman Dimitrie Cantemir din Istanbul. Dupa succesul inregistrat in concertul de anul trecut, desfasurat cu casa inchisa, Taraful Haiducilor va oferi de data aceasta un concert unic, in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, "Maskarade", concert in organizarea prestigioasei firme Shaman World Music Production.

Taraful Haiducilor, faimos in intreaga lume si cu o experienta internationala ce se intinde pe doua decenii, este considerat una dintre cele mai faimoase orchestre de lautari si a primit numeroase elogii in presa internationala. Sambata seara la Istanbul vor incanta audienta cu ritmurile lor salbatice, pentru a demonstra o data in plus ca "pot canta o muzica ce exprima cea mai intensa fericire ...avind darul de a te face sa te simti in viata" (Johnny Depp in « Studio Magazine », Franta, ianuarie 2000), informeaza ICR Dimitrie Cantemir-Istanbul.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea