Social

#invazie ucraina #tancuri #rusia

"Tancurile sunt acolo"! Care este urmatoarea mutare a Rusiei, dupa ce planul initial de a cuceri Kievul a picat

Au trecut mai bine de sase zile de cand Rusia a atacat Ucraina, iar armata lui Vladimir Putin se indreapta incet, dar sigur, catra Kiev.

 

Pana acum, trupele ucrainene au rezistat asaltului, insa expertii military sunt de parere ca, odata ce capitala tarii va fi inconjurata, va fi o chestiude de ore pana cand va fi cucerita de rusi.

Marele sahist Garry Kasparov, un dusman declarat al lui Vladimir Putin, a dezvaluit ca stie care va fi urmatorul pas facut de Rusia in acest razboi.

„Nu veti vedea vreodata un dictator care sa recunoasca ca a gresit, cat timp e inca dictator. Acum, cand planul initial de a cuceri Kievul rapid a picat, Rusia va ridica orice restrictie de atac, ca sa ia Capitala cu orice pret. Nu vor mai tine la precizie, vor vrea doar distrugere si teroare. Lui Vladimir Putin nu ii pasa de imaginea sa in fata lumii sau a rusilor si ucrainienilor, fiindca nimeni nu-l poate face sa plateasca. Ce diferenta va fi pentru el ca sunt 1.000, 10.000 sau 100.000 de morti? E in continuare la putere? E bogat in continuare? Aceasta capacitate de a actiona din egoism pur e o superputere a autocratilor. Oamenii normali nu pot face asta. Va bombarda si va ataca puncte cheie de infrastructura pentru a distruge rezistenta orasului. Nu vrea un asediu indelungat. Banii i se vor termina din cauza sanctiunilor, iar armele Vestului nu au ajuns inca in Ucraina. In schimb, tancurile lui sunt acolo”, a spus Garry Kasparov pe Twitter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea