Social

# adeverinta falsa de vaccinare #femeie arestata #vaccinare #vaccin

Tanara cu adeverinta falsa de vaccinare, arestata pe aeroport

O tanara in varsta de 24 de ani a fost arestata pe aeroport si acuzata de falsificarea documentelor de vaccinare.

Femeia a prezentat un card de imunizare impotriva Covis-19 fals deoarece a vrut sa evite regulile de carantinare. Autoritatile si-au dat seama ca este un fals deoarece pe certificat scria “Maderna” in loc de “Moderna”.

Totul s-a petrecut pe aeroporul din Honolulu, SUA, cand unul dintre administratorii programului Safe Travels a depistat cardul de vaccinare fals, pe 23 august, pe care femeia din Illinois, SUA, l-a prezentat la punctul de control din aeroport, potrivit thehill. Aceasta voia sa evite regula de carantina de zece zile impusa de statul American.

Pe card era scris “Maderna” in loc de “Moderna”. Aceasta greseala de ortografie i-a atras atentia agenului special William Lau care a alertat autoritatile de pe aeroport. Tanara a afirmat ca a fost vaccinata in Delaware, insa in timpul anchetei s-a descoperit ca aceasta nu figureaza in sistemul de evidenta.

Femeia a fost arestata pe 28 august, sub acuzareea de fals in acte si a primit o cautiune de 2.000 de dolari, potrivit agentului special responsabil de acest caz.

 FOTO: ec.europa.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea