Social

#raniti #atac armat #troleibuz #glont

Tanar ranit in urma unui atac armat in Capitala! Focuri de arma trase intr-un troleibuz

Un tanar care calatorea in troleibuzul de pe linia 77 din Bucuresti a fost ranit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce asupra vehicului s-ar fi tras cu un pistol cu bile. Glontul din cauciuc a spart unul dintre geamurile laterale ale autobuzului.

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, a declarat ca incidentul s-a produs in zona strazii Izvorul Rece, catre Piata Resita.

"Din primele informatii pe care le avem de la sofer, se pare ca asupra troleibuzului s-a tras cu un pistol cu bile, dintr-un imobil aflat pe traseul liniei 77. Unul dintre calatori a fost ranit dupa ce proiectilul a spart geamul in dreptul caruia se afla acesta", a declarat Constantin Tobescu.

In acest moment, la fata locului se afla mai multe echipaje de politie, care au izolat zona si fac verificari amanuntite pentru a stabili conditiile exacte in care s-a petrecut incidentul.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea