Social

Taher: Am cumparat Rapidul pentru 16 milioane de euro

Despre intreaga afacere a vanzarii Rapidului, despre procentul pe care il detine noul finantator majoritar si mai ales despre suma pe care acesta a oferit-o in schimb s-a speculat mult si bine. Fathi Taher a decis insa sa puna punct acestor speculatii, facand publice aproape toate dedesubturile afacerii.

„N-am avut niciodata planificat sa investesc in fotbal. Am mai dat bani, dar nu ca sa fac profit, ci doar asa, ca hobby”, a declarat omul de afaceri iordanian pentru Q Magazin, precizand totodata ca a venit la Rapid sa faca performanta si sa creasca valoarea clubului giulestean la cel putin 200 de milioane de euro, o suma destul de ambitioasa pentru Liga lui Mitica .

Aflat la momentul adevarului, Taher a tinut sa marturiseasca si suma pe care i-a dat-o lui George Copos pentru cele 80% din actiunile gruparii alb-visinii:

„I-am pus in cont lui Copos 16 milioane de euro, la care va avea acces in etape. Voi consolida cu dansul o relatie de business, dandu-i dreptul de a participa ca asociat sau actionar la toate afacerile pe care grupul meu de firme le va face de acum inainte, fara sa depaseasca procentul de 10%. De curand, am semnat contractul dintre firma mea si Union Bank pentru proiectul unui hotel de cinci stele pe malul Marii Moarte de 416 camere, la care George Copos va avea actiuni. Putem spune ca George Copos e primul roman care investeste in Iordania ”.

Prieten de ani de zile cu Gigi Becali, iordanianul vrea sa il concureze pe patronul Stelei si in noul „hobby”, fotbalul. „Sunt prieten cu Gigi de vreo 30 de ani.

Pe vremea cand fetele mele erau mici, nu gaseai nici lapte, nici iaurt si am ajuns, din intamplare, in Pipera. Cea mai frumoasa si mai curata casa era aceea a familiei Becali. Asa l-am cunoscut pe nea Tanase, tatal lui Gigi, si, mai apoi, pe toata familia. Gigi avea vreo zece ani”, a mai spus Fathi Taher.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea