Social

#arta moderna #cristian bocanu # expozite tablouri # oase de peste

(P) Tablouri din os de peste, opera artistului Cristian Bocanu

Arta moderna ii poate speria pe multi datorita abstractului, insa frumusetea adevarata nu este limitata la pensula, vopseluri si forme familiare. Tablourile din oase de peste ale lui Cristian Bocanu demonstreaza ca arta moderna combina frumusetea cu un mesaj profund prin asocierea artistica a unor forme speciale.

In afara de simbolismul puternic asociat marii, tablourile din oase de peste ofera privitorului mai mult decat frumusete, semnificatiile fiecarui tablou fiind expresia imaginatiei bogate a artistului Cristian Bocanu.

Arta din oase de peste

Fiecare tablou din os de peste este o combinatie artistica de natural si artificial, ce poate oferi privitorului o experienta artistica inedita, ce poate atinge sufletul atat emotional, cat si la un nivel mai inalt.

Tablourile din oase de peste create de Cristian Bocanu au fost expuse cu succes in mai multe muzee si targuri de artizanat, unde privitorii au apreciat spectacolul naturii transformate de spiritul artistic.


 

Expozitii cu tablouri din oase de peste

Pana acum, tablourile os de peste ale lui Cristian Bocanu au fost expuse la Muzeul National de Istorie in cadrul expozitiei Etno-Rustica, la Campina, in cadrul Muzeului Iulia Hasdeu, la Targul de carte, muzica si artizanat din Medias, in Expozitia "Tablouri din oase de peste" la Centrul Cultural Carmen Sylva (Sinaia) si la Biblioteca Metropolitana Bucuresti.

Cristian Bocanu: Artizanat oase de peste

Cateva indicii despre semnificatia tablourilor din os de peste sunt oferite chiar de artist care a explicat modul inedit in care a ajuns sa creeze tablourile din os de peste.



"Fiecare dintre noi ascunde in suflet sensibilitate, lucruri care il fac sa se desprinda de agitatia zilei, sa se detaseze de rautatea care ne inconjoara. De multe ori nu au nici o legatura cu meseria, cu ceea ce facem zi de zi si facem eforturi sa ascundem de ceilalti, de teama de a nu fi raniti. Ce poate face un absolvent de Electrotehnica sa vibreze? Marea, nisipul, soarele si dragostea pentru frumos. Am curajul de a-mi deschide sufletul si de va invita sa priviti ce poate deveni un banal os de peste." - Cristian Bocanu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea