Social

#stres #sutien #sutien inteligent #sutien stres #stres femei

Sutienul care anunta femeile ca sunt prea stresate

Compania Microsoft a inventat un sutien ce poate monitoriza starea generala a femeii care il poarta. Acesta poate inregistra atat pulsul, cat si respiratia.

Totodata, noua inventie a celor de la Microsoft o atentioneaza pe purtatoare atunci cand nivelul sau de stres creste peste limite. Scopul acestui sutien este acela de a ajuta femeile sa scape de tendinta de a manca pe baza de stres.

Atunci cand sutienul inteligent detecteaza ca femeia este stresata transmite un semnal prin bluetooth catre smartphone, avertizand-o ca este in pericolul de a cadea prada tentatiei de a manca ceva dulce.

Cu ajutorul acestui sutien inedit, oamenii de stiinta vor sa le ajute pe femei sa recunoasca simptomele stresului si sa nu se mai ingrase din aceasta cauza.

Sutienul inteligent functioneaza cu baterii si este prevazut pe cupe si pe laterale cu senzori pentru a monitoriza bataile inimii, respiratia si schimbarile de temperatura ale corpului.

Sursa foto: daa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea