Social

#coada uriasa # shaorma gratis #romani #shaorma #iasi

Sute de romani au stat la coada pentru o shaorma gratis! Unde s-a intamplat asta

A fost isterie mare in fata unei shaormerii din Romania. Peste 800 de oameni s-au adunat la coada pentru a primi o shaorma gratis de la un fast food.

 

Proprietarul unui restaurant de tip fast food, din Iasi, a dorit sa sarbatoreasca atingerea pragului de 10.000 de urmaritori pe TikTok. Acesta a anuntat pe retelele de socializare ca doreste sa sarbatoreasca atingerea pragului de 10.000 de followeri pe TikTok, oferindu-le urmaritorilor o shaorma gratis.

Nu a durat mult pana cand oamenii au inceput sa se aseze la coada. In total, peste 800 de persoane au asteptat la coada pentru a primi o shaorma gratis.  Coada parea interminabila, insa intr-un final toti doritorii au primit shaorma dorita.

Angajatii shaormeriei au impartit, in doar trei ore, peste 800 de saorma. Proprietarul a recunoscut ca nu se astepta sa aiba un succes atat de mare, ci se astepta la un numar mai mic de persoane.

“Nu ma asteptam sa vina asa multi oameni”, a explicat Yazan Ibrahim, proprietarul shaormeriei, care incantat de marea de oameni care au venit pentru o shaorma a declarat ca va mai organiza astfel de evenimente.

In ciuda cozii uriase, oamenii nu au stat foarte mult timp la coada, dupa cum a declarat unul dintre clienti. “E buna in general. Nu am stat mult vreo 20 de minute, un sfert de ora”, a spus acesta potrivit antena3.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea