Social

#protest #ion iliescu #psd #revolutionari #emil cucutean #emil boc

Sute de revolutionari protesteaza in fata sediului PSD

Sute de revolutionari , membri ai Blocului National al Revolutionarilor, au blocat astazi traficul pe Bulevardul Kiseleff, protestand in fata sediului PSD. Motivul protestului, neautorizat de primarie, este propunerea social-democratilor pentru postul de secretar de stat pentru probleme revolutionarilor, Gelu Voican Voiculescu.

Jandarmii i-au inconjurat pe manifestantii care demonstreaza pasnic si le-au cerut repetat sa paraseasca zona. Revolutionarii solicita sa fie primiti la negocieri cu reprezentantii PSD, pentru discutarea propunerii noului secretar de stat.

Protestul este insotit de lozinci si pancarte anti-Iliescu. "Hotii" si "Pacat, pacat de sangele varsat" scandeaza manifestantii, cerand depolitizarea postului, informeaza Evenimentul Zilei.

Presedintele de onoare al PSD este acuzat de moartea revolutionarilor din decembrie 1989 si de numirea lui Emilian Cutean in fruntea Secretarului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR).

Cucutean a fost demis de premierul Emil Boc, in urma unei condamnari inchisoare pentru acte de coruptie si abuz in serviciu. Sentinta nu este una definitiva.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea