Social

#rase pisici #adoptie pisici #pisici exotice #expozitie pisici

Sute de pisici din rase exotice la Plaza Romania

Peste 250 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Italia, Serbia, Bulgaria, Rusia, Cipru, Grecia, Cehia si Franta vor fi prezente in cadrul Expozitiei Internationale Felina Starkatz, organizata de Asociatia Felina Cat-Stanta pe 28-29 septembrie la Plaza Romania intre orele 11.00-18.00.

Devenite deja o traditie in peisajul bucurestean, expozitiile de pisici sunt asteptate cu mult interes de iubitorii de animale din Capitala si nu numai. In cadrul Expozitiei Internationale Felina Starkatz, vizitatorii vor putea admira o diversitate de rase, printre care: exotica cu parul scurt, Persana, Maine Cooon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Sacra de Birmania, Bengaleza, Burmilla, British Shorthair, Cornish Rex, Don Sphynx, Manx, Albastra de Rusia, Singapura, Sphynx, Pisica de Casa.

La eveniment va avea loc si un concurs de frumusete la care vor participa aceste rase extraordinare. Astfel, atat sambata, cat si duminica, in prima parte a zilei va avea loc arbitrajul individual al tuturor pisicilor inscrise in corncurs, acordarea de certificate de titlu si nominalizarea pisicilor selectionate pentru a participa in finala. In a doua parte a zilei, in BEST IN SHOW, arbitrii se reunesc intr-un complet, prin fata caruia vor trece finalistii celor patru categorii de concurs:

  • Categoria 1: persane si exotice
  • Categoria 2: par semilung
  • Categoria 3: par scurt
  • Categoria 4: orientale si siameze.


In premiera pentru Romania, la Expozitia Internationala Starkatz va avea loc un Best In Show pentru rasa British Shorthair.

Castigatorii for fi desemnati de un juriu compus din cinci arbitri internationali: Satu Hämäläinen (Finlanda), Marc Crastucci (Franta), Marek Chadaj (Polonia), Laura Boshoven (Olanda) si Lena Venclikova (Cehia).

Castigatorii vor primi cupe, rozete, mancare si accesorii oferite de sponsorii evenimentului.

Vizitatorii vor putea admira superbele pisici, dar se vor putea implica si in alte activitati pentru familie si copii: coltul de mangaiat pisici, face painting pentru cei mai mici dintre vizitatori etc. De asemenea, sponsorii vor oferi la preturi promotionale mancare si accesorii pentru pisici, informatii despre servicii veterinare precum si articole lucrate manual, inclusiv bijuterii.

In cadrul expozitiei vor fi disponibile pentru adoptie gratuita pisici vaccinate si sterilizate, insotite de un kit de adoptie Royal Canin. Jurnalistii sunt rugati sa filmeze sau fotografieze pisicile folosind aparate fara blitz. Totoodata, crescatorii va stau la dispozitie pentru interviuri. Pentru interviuri cu membrii juriului, rugam ca solicitarile sa fie facute inaintea evenimentului deoarece acestia vor fi foarte solicitati pe parcursul expozitiei cu examinarea si jurizarea pisicilor aflate in concurs.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea