Social

#sute hectare #zeci gospodarii #inundatie mehedinti

Sute de hectare si zeci de gospodarii inundate in Mehedinti

Sute < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de hectare de teren agricol si zeci de gospodarii Au ">au fost inundate in judetul Mehedinti in urma ploilor abundente cazute in ultimele 24 de ore.

In acelasi timp, circulatia pe DN 67, spre localitatea Obarsia Closani, a fost blocata joi, din cauza unei alunecari de teren, informeaza NewsIn.

Alunecarea de teren s-a produs pe o distanta de 300 de metri, la km 56+850. Potrivit ISU Mehedinti, in comuna Brosteni au fost inundate 360 ha de teren agricol si 210 ha pasuni si fanete, in comuna Cazanesti au fost inundate 208 ha teren agricol si 328 ha pasuni si fanete, in comuna Corcova au fost inundate 120 ha teren agricol si 30 ha pasuni si fanete.

De asemenea, trei curti au fost inundate in comuna Ilovat. Ploile au produs pagube si in municipiul Drobeta Turnu Severin , unde aproape 20 de gospodarii au fost inundate, apa fiind scoasa de pompieri cu ajutorul unor motompe.

"Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Drobeta a intervenit cu patru ofiteri, 35 subofiteri, un autoturism de teren, patru autocamioane, patru autospeciale si sapte motopompe..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea