Social

Sute de familii sinistrate, fara case in pragul iernii

Aproximativ 300 de familii ale caror case au fost distruse in urma inundatiilor dn acest an ar putea ramane fara un acoperis in perioada de iarna.

"Din datele centralizate pana in prezent rezulta ca 295 de familii sinistrate ar putea ramane pe lista persoanelor ale caror locuinte distruse de inundatii nu au putut fi reconstruite pana la inceputul sezonului rece", a declarat, ieri, ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely .

Pana la sfarsitul acestei luni, ar urma sa fie incheiate lucrarile de reconstructie la 887 case din judetul Timis si 360 locuinte din Vadu Rosca .

Pentru persoanele ale caror case nu vor fi reconstruite in timp util, autoritatile vor pune la dispozitie locuinte provizorii, Autoritatile mizeaza si pe cele 200 case incepute de Gigi Becali la Vadu Rosca, amintind insa ca este necesar ca lucrarile sa fie autorizate legal. (S. Etves)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea