Social

# participare elevi #Bucharest International Schools University Conference #universitati de top #universitati #elevi

Sute de elevi doresc sa studieze si sa-si construiasca o cariera in strainatate

Sute de elevi isi doresc sa studieze si sa-si construiasca o cariera in strainatate dupa terminarea liceului. Acestia sunt interesati de universitati de renume din Marea Britanie, Austria, Olanda, Elvetia, Italia, Canada si SUA.

Aflat la prima editie, Bucharest International Schools University Conference a adunat timp de o zi, in campusul British School of Bucharest, douazeci si una de universitati renumite in intreaga lume, care si-au prezentat ofertele elevilor interesati de studii si de o cariera in strainatate.

Reprezentantii a douazeci si una de universitati de top din Marea Britanie, Austria, Olanda, Elvetia, Italia, Canada si SUA au participat la prima editie a "Bucharest International Schools University Conference" ce a avut loc pe 21 octombrie. Acestia au prezentat ofertele de studiu si posibilitatile de finantare pentru elevii care doresc sa urmeze cursurile in strainatate.

Sute de elevi de la peste 30 de scoli private si de stat s-au inscris la "Bucharest International Schools University Conference" pentru a lua parte la sesiuni speciale de prezentari tinute de unele dintre cele mai bune universitati din lume, precum si la intalniri One-to-One cu reprezentantii acestor institutii. De asemenea, viitorii studenti au primit consultanta de specialitate pentru toate etapele procesului de aplicare si au aflat mai multe despre alegerea cursurilor potrivite.

Si parintii au putut lua parte la intalniri unde au primit ajutor in alegerea cursului cel mai potrivit pentru un viitor de succes al copiilor lor.

La "Bucharest International Schools University Conference", elevii au putut afla mai multe despre viata de student in UK si posibilitatile de finantare, unde pot studia cursuri pornind de la Medicina si ajungand la managementul ospitalitatii, unde exista posibilitati de cercetare si care sunt sansele de angajare dupa absolvirea unei facultati in strainatate.

Reprezentantilor Universitatilor le-a facut placere sa interactioneze cu elevii interesati de ofertele lor, inclusiv de Imperial College London, University College London, University of Southampton, University of Nottingham, Savannah College of Art and Design (SUA) si University College Utrecht (Olanda).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea