Social

#modernizare #harti #bucharest city tour # tichet de calatorie #linie turistica

Surprize pentru turistii care viziteaza Bucurestiul

Linia turistica Bucharest City Tour, ce va fi inaugurata de 1 mai, va fi modernizata. Oficialii RATB au anuntat ca pregatesc noi surprize pentru turistii care viziteaza Bucurestiul.

RATB vrea sa dea un nou aer autobuzelor turistice Bucharest City Tour si sa investeasca mai mult in promovarea acestora, pentru a atrage cat mai multi turisti.

"Lansarea liniei Bucharest City Tour va fi o noutate, va avea alta fata, o noua promovare. Propunerile noastre au fost imbratisate cu mare entuziasm atat de hotelieri, cat si de proprietarii de restaurante din Centrul Vechi", a declarat Adrian Campurean, directorul general al RATB.

RATB va oferi gratuit pentru turisti harti bilingve cu principalele obiective turistice din Capitala si mijloacele de transport in comun.

De asemenea, strainii care vor veni in Bucuresti isi vor putea achizitiona tichetul de calatorie pentru Bucharest City Tour chiar si de la hotel.

"Am introdus principii noi cu scopul de a mari numarul calatorilor pe aceasta linie. Anul trecut am avut 40.000, anul acesta vrem sa ajungem macar la 60.000", a declarat directorul RATB.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea