Social

# usl #pdl #campanie electorala #primari pdl

Surprize in campania electorala: 2 primari PDL ofera sprijin candidatilor USL

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie ofera surprize de proportii. Doi primari PDL au participat la evenimentele de promovare ale unor candidati ai aliantei USL.

Viorel Arion (foto), primarul democrat-liberal al Hunedoarei, a luat parte, sambata, la evenimentul care marca debutul campaniei electorale pentru doua reprezentante ale USL: Mariana Campeanu (Senat), respectiv Carmen Eleonora Harau (Camera Deputatilor).

"Este nevoie de o echipa pentru relansarea, din punct de vedere economic, a municipiului Hunedoara. La aceasta ora formez o echipa cu Mircea Molot (presedintele PNL al Consiliului Judetean - n.r.), lucru ce va duce, cu siguranta, la un progres in localitatea noastra. Promit ca, pe viitor, dupa alegerile de luna viitoare, voi face o echipa si cu cei care vor reprezenta Hunedoara in Parlament. Hunedoara a fost prea mult timp in opozitie, si cred ca este cazul sa ne revenim", a spus edilul Hunedoarei, cel care a facut parte in trecut din tabara PNL.

Celalalt caz semnalat este cel al lui Ion Lungu, primarul PDL al Sucevei. El a anuntat ca il sprijina oficial la parlamentarele din decembrie pe Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea