Social

#national geographic romania # locuri frumoase romania # vacanta romania #maramures

Surpriza! Locul din Romania inclus in top 20 destinatii mondiale de vizitat!

Revista americana National Geographic Traveler a inclus Maramuresul in topul celor mai frumoase 20 de destinatii care ar trebui vizitate in 2015, scrie Mediafax.

Potrivit jurnalistilor de la celebra publicatie, regiunea Maramuresului este caracterizata drept "Neinfricata lume veche". Cunoscuta revista de calatorii insista asupra faptului ca viata in Maramures continua sa fie traita in functie de anotimpuri, vreme si traditii.

Foto:worldsynergytravel.com

In plus, National Geographic Traveler aminteste atat peisajele, cat si faptul ca Maramuresul este considerat "tara lemnului". In acest sens vorbeste despre portile cioplite si faptul ca uneltele folosite de oameni in gospodariile lor sunt fabricate din lemn.

Foto:blog.hotelguru.ro

Jurnalistii americani vorbesc si de bisericile din lemn, de Cimitirul Vesel de la Sapanta si le recomanda turistilor sa petreaca o noapte in satul Breb, unde pot sa admire "cea mai frumoasa imagine a Caii Lactee".

Pe langa Maramures, printre cele mai frumoase destinatii de vizitat in 2015 recomandate se numara si Corsica, Medellín (Colombia), Koyasan (Japonia), Oklahoma City (SUA), Tunis (Tunisia), parcul arheologic Choquequirao (Peru), Hyderabad (India), Port Antonio (Jamaica), Taiwan, Zermatt (Elvetia), arhipelagul Mergui (Myanmar) si muntele St. Michel (Franta).

Foto: panoramio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea