Social

#consiliu #consiliu romania #supremul consiliu

Supremul Consiliu pentru Romania

ADVERTORIAL

In data de 15 decembrie 2012 va avea loc Ceremonia de Instalare a noului Suveran Mare Comandor si Locotenent Mare Comandor al Supremului Consiliu pentru Romania al Suveranilor Mari Inspectori Generali de Gradul 33° si Ultim al Ritului Scotian Antic si Acceptat.

Evenimentul va avea loc in Salonul de Ceremonii al Palatului Bragadiru, la acesta urmand sa participe membrii SCR si delegatiile internationale invitate.

Marele Secretar General al SCR, Fratele Liviu MANECAN 33°, face parte din prima generatie de Masoni romani initiati dupa 1989, acesta ocupand pana in prezent mai multe functii de conducere la nivel de Mare Loja, inclusiv accea de Mare Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romania. De-a lungul celor 20 de ani a participat la mai multe reuniuni masonice internationale unde a reprezentat Romania in plan masonic.

Locotenent Mare Comandor al SCR, Fratele Sergiu ANGHEL 33° este Profesor Universitar Dr. la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale din Bucuresti. Nascut in data de 12 februarie 1954 in Zenitul Mediaș, a urmat cursurile Liceelor de Coregrafie din Cluj și din București.

Este absolvent al Facultații de Litere din București, secția romana-franceza cu o lucrare de diploma in franceza pentru care obține nota maxima: „Athanor - alchimie des archetypes dans l’oeuvre d’Arthur Rimbaud”. A urmat studii de compoziție coregrafica in Statele Unite la Duke University, Carolina de Nord in cadrul ADF (American Dance Festival), la New-York cu Linda Turnay, Stuart Hodes, Betty Jones, Carman Moore și la Amsterdam Summer University cu Richard Fine. A fost invitatul USIA (United States Information Agency) in cadrul programului „International visitor Program” din anul 1990.

A fost Vicepreședinte al Uniunii Interpreților, Coregrafilor și Criticilor de muzica din Romania, de asemenea este membru fondator al Fundației „Solidaritatea Culturala pentru Romania”. Sergiu Adrian ANGHEL 33° a primit – printre alte numeroase distinctii – Premiul prestigioasei A.T.M. (Asociatia oamenilor de teatru si Muzica din Romania) si de mai multe ori Premiul Uniunii Interpretilor, Coregrafilor si Criticilor de muzica din Romania. De asemenea, a primit Medalia de Aur și trofeul Maslinul de Aur la Festivalul internațional Video-Art (Bar, Muntenegru) 1995 si Premiul I și Trofeul „Delfinul de Argint” in cadrul Festivalului Concurs Internațional de la Fivizzano, Italia, 1999. Este membru al CIDD (UNESCO), membru al Comitetului ITI pentru Romania si Ofiter al Ordinului pentru invatamant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea