Social

Suporterii lui Chelsea nu vin la Istanbul

Clubul de fotbal Chelsea a anuntat joi ca renunta la cota sa de bilete pentru meciul din 9 decembrie , de la Istanbul , cu Besiktas in Liga Campionilor , sfatuindu-si suporterii sa nu faca deplasarea in urma atentatelor de joi din capitala turca.

Chelsea a anuntat pe site-ul sau de internet ca in urma atentatelor de joi, a renuntat la cota sa de bilete pentru meciul cu Besiktas din Liga Campionilor. "Securitatea suporterilor este primordiala si in urma exploziilor din centrul Istanbulului, nu ar fi indicat pentru suporteri sa efectueze deplasarea. Am colaborat strans cu UEFA si autoritatile turce pentru a ne asigura ca deplasarea suporterilor se va face fara periccol. Dar dupa exploziile de joi vizand interese britanice, recomandarile ministerului de externe si situatia din Turcia, clubul a trebuit sa ia aceasta decizie", se preciza in comunicatul clubului londonez.

Conform unui ultim bilant, 26 de persoane si-au pierdut viata si alte 450 au fost ranite in atentatul de joi cu o masina capcana impotriva intereselor britanice de la Istanbul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea