Social

#revelion 2015 #traditii revelion #traditii anul nou #revelion

Superstitii si obiceiuri in noaptea de Revelion ca sa ai noroc in 2015

Puntea dintre ani este un moment cu incarcatura bogata in traditia populara romaneasca, astfel ca in jurul sau s-au creat o multime de superstitii si obiceiuri specifice, despre care se spune ca aduc noroc. Iata ce ar trebui sa faci in noaptea de Revelion ca sa tii departe problemele in 2015!

La miezul noptii, deschide larg ferestrele si usile casei pentru a alunga ultimele ramasite de ghinion si energii negative care ti-ar putea sabota fericirea in 2015. Totodata, poarta un obiect vestimentar sau accesoriu rosu si asigura-te ca ai bani in portofel pentru ca anul ce vine sa fie unul indestulat!

Nu uita sa iti pui o dorinta la cumpana dintre ani pentru a o vedea indeplinindu-se pana la sfarsitul lui 2015, nici sa tii in mana un obiect important pentru tine. Daca miezul noptii de Revelion te gaseste cu un pahar in mana, 2015 va fi marcat de veselie. De asemenea, daca iti tii jumatatea de mana, anul viitor va fi unul fericit din punct de vedere sentimental.

Vrei sa iti gasesti Marea Iubire in 2015? Traditia populara spune ca fetele care isi doresc sa isi viseze ursitul in noaptea dintre ani trebuie sa puna intr-un vas cu apa un banut, un mar si un fir de busuioc.

Foto: liveinternet.ru

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea