Social

#stilago.ro #stilago #oferte #reduceri

Super reduceri la ceasuri de lux. Afla ce preturi ti-a pregatit Stilago!

Vrei sa-ti cumperi un lux cu care sa-i dai gata pe prietenii tai ? Iti recomandam sa intri pe www.stilago.ro, unde vei gasi o serie de oferte care cu siguranta iti vor face cu ochiul.

Ceasurile Iceberg le gasesti cu 60% mai ieftine decat de obicei. De exemplu, poti cumpara un ceas de femei Iceberg cu doar 520 de lei, in conditiile in care in mod normal acesta ar costa 1300 de lei.

O oferta bogata intalnim si in cadrul gamei de ceasuri Lazzar, Lowenstein, Swiss Star, Chenevard. Aici, reducerile sunt si mai tentante: 45-70%. In mod normal, un ceas barbatesc marca Lazzar costa 1628 de lei. Stilago are insa grija de buzunarul tau si ti-l ofera la un un superpret: 489 de lei.

Despre stilago.ro

Infiintata si condusa de o echipa internationala de experti in moda, firma Stilago.ro se dedica unei singure misiuni: sa le ofere membrilor clubului din intreaga Europa cele mai chic si variate game de brand-uri de moda cu cele mai bune reduceri.

Stilago.ro are acces la peste 500 de marci internationale, cu un accent puternic pe moda si stilul din tara de origine a modei: Italia. Firma coloaboreaza cu numeroase brand-uri consacrate din Europa de Vest si de Est pentru a le aduce clientilor articole unice din fiecare tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea