Social

Suntem monitorizati de Basescu, afirma liderul organizatiei PSD

Presedintele organizatiei Dambovita a Partidului Social Democrat (PSD), Ion Stan, sustine ca politicienilor le sunt ascultate convorbirile telefonice.

''Desi suntem monitorizati de Basescu si institutiile statului , obediente acestui om, inregistrandu-se convorbiri telefonice la care dansul face referire in interventiile pe care le are la Radio Romania Actualitati , judetul Dambovita nu va deveni niciodata un judet portocaliu, asa cum isi doresc dansii, si nici nu va flutura niciodata pe Palatul Prefecturii steagul portocaliu, asa cum, chipurile, in mod metaforic, s-a exprimat candidatul PD-L la presedintia Consiliului Judetean Dambovita'', a precizat deputatul PSD Ion Stan. El a afirmat ca in zona sediului PSD Dambovita stationeaza, de la inceputul campaniei electorale, in mod suspect, mai multe masini.

''Simtim ca suntem monitorizati si pot sa va dau numerele de masini care stau in fata sediului PSD Dambovita'', a spus Stan. Totodata, liderul social democratilor damboviteni considera ca debutul campaniei electorale este lipsit de fair-play. ''Am inceput aceasta campanie electorala pentru alegerile locale in judetul Dambovita nu sub auspiciile fair-play-ului, al elegantei politice, care ar trebui sa caracterizeze reprezentantii tuturor partidelor politice. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea