Social

#boc #psd #pdl #parteneriat

Sunt sanse ca PSD si PD-L sa semneze astazi Parteneriatul pentru Romania

Liderii PSD si PD-L au incheiat sambata discutiile despre componenta noului Guvern . La iesirea de la negocieri, presedintele PD-L, Emil Boc a declarat ca exista sanse ca parteneriatul PD-L - PSD sa fie semnat astazi. De asemenea, liderul democrat - liberal a anuntat ca reprezentarea politica in Guvern va fi intre PD-L si PSD.

"Suntem aproape de finalizarea Parteneriatului pentru Romania intre PD-L si PSD si exista sanse ca el sa fie semnat maine. Am convenit asupra celor 25 de principii care vor sta la baza parteneriatului si cele mai importante sunt cele legate de asigurarea unui climat de stabilitate in tara si de a da Romaniei un guvern puternic... De asemenea printre obiectivele parteneriatului se afla mentinerea locurilor de munca existente, mentinerea si cresterea graduala a puterii de cumparare a oamenilor, mentinerea cotei unice, dar cu masuri corelative a persoanelor cu venituri scazute", a declarat sambata presedintele PD-L.

Continuarea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea