Social

Sulfina ar vrea sa-i ia lui Bittner Gura Portitei

Ministrul Sulfina Barbu si guvernatorul Deltei, Paul Cononov , iau in considerare rezilierea contractului incheiat de Alexandru Bittner la Gura Portitei.

Ministrul Mediului si guvernatorul Deltei Dunarii spun ca au inceput sa analizeze impreuna cu juristii rezilierea contractului de la Gura Portitei, prin care Alexandru Bittner a primit dreptul de a folosi in scop turistic 34 de hectare de teren, platind anul 444 de euro. Acum adunam date. Avem o echipa care culege informatii din teren si una care verifica legalitatea acestui contract. Probabil se va ajunge la rezilierea contractului, spune Paul Cononov. Ziarul ,,2 a prezentat cum firma omului de afaceri Alexandru Bittner, Piscicola Tour, a reusit in anul 2002 sa primeasca printr-un contract de parteneriat dreptul de a desfasura activitati de turism si agrement pe 34 de hectare de teren la Gura Portitei, chiar daca aproape jumatate din zona face parte din aria strict protejata Peliteasca-Leahova. Mai mult, suma pe care Alexandru Bittner o plateste pe an pentru aceasta zona, adica 444 de euro, o recupereaza de la un turist care isi petrece doar sase zile in satul de vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea