Social

Suedia-Spania 1-2, in Grupa D

Spania a trecut sambata de Suedia, in cel de-al doilea meci al Grupei D a Campionatului European, scor 2-1, iar spaniolii sunt aproape calificati in sferturile de finala ale Campionatului European.

Suedia: Isaksson - Stoor, Melberg, Hansson, Nilsson - Svensson, Andersson, Ljunberg, Elmander (Larsson 79) - Ibrahimovic (Rosenberg 46), Larsson (Kallstrom 86). Selectioner: Lars Lagerback.

Spania: Casillas - S. Ramos, Puyol (Albiol 24), Marchena, Capdevila - Senna, Iniesta (Cazorla 59), Xavi (Fabregas 59), Silva - D. Villa, Torres. Selectioner: Luis Aragones .

Cartonase galbene: Svensson 55 / Marchena 53

Arbitri: Pieter Vink - Adriaan Inia, Hans ten Hoove (toti Olanda)

Stadion: Tivoli Neu ( Innsbruck ); Spectatori: 30.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 15: Silva a centrat in careul suedez, iar Torres a reluat specatculos cu talpa, la coltul scurt, fara sperante pentru Isaksson.

1-1, min. 34: Ibrahimovic a primit o minge in careul mic al spaniolilor de la Stoor, a pivotat pe langa Sergio Ramos si l-a invins pe Casillas cu un sut din apropiere.

1-2, min. 90+2: Villa a primit o pasa in adancime, a driblat doi adversari si l-a invins pe Isaksson cu un sut plasat, la coltul lung.

In ultimul minut al primei reprize, Elmander l-a faultat pe Silva in careu, dar arbitrul Pieter Vink a lasat jocul sa continue, considerand regulamentar duelul dintre cei doi jucatori.

David Villa a ajuns la cota patru in clasamentul golgheterilor turneului final, dupa golul din aceasta partida, fiind urmat germanul Podolski, cu trei reusite.

Spania si Suedia s-au intalnit si in preliminariile pentru Campionatul European, ele fiind in Grupa F. Cele doua formatii si-au impartit victoriile in calificari , suedezii impunandu-se pe teren propriu cu scorul de 2-0, in timp ce spaniolii au triumfat la randul lor acasa, cu 3-0. La sfarsitul campaniei de calificare ibericii au terminat pe primul loc in grupa, iar scandinavii au terminat pe locul secund, la doua puncte distanta.

Spania a acumulat sase puncte dupa aceasta victorie. Grecia si Rusia au nevoie de toate cele trei puncte in partida directa pentru a mai avea sanse la calificarea in faza urmatoare a Campionatului European.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea