Social

#ride hailing #bucuresteni #studiu #servicii

STUDIU! Unde merg bucurestenii cu serviciile de ride-hailing

Bucurestenii folosesc tot mai des serviciile de ride-hailing pentru a se deplasa dintr-un loc in altul. Cel mai des acestia le folosesc pentru a merge la aeroport, in Centrul Istoric si la mall. Totodata, cea mai populara zi pentru comenzi este vinerea.

La patru luni de la startul operatiunilor pe piata din Romania, aplicatia de e-hailing Yango prezinta cele mai populare locatii preferate de utilizatorii din Bucuresti.

Bucurestenii comanda o masina cel mai des din zona Centrului Istoric, Cotroceni, Floreasca sau Gara de Nord. De exemplu, din zona Cotroceni, cele mai populare puncte de pornire a curselor sunt AFI Cotroceni Mall si cladirile de birouri adiacente, in timp ce din cartierul Floreasca se remarca Promenada Mall.

De cealalta parte, cele mai frecvente destinatii sunt Aeroportul International Henri Coanda, Centrul Istoric si AFI Cotroceni Mall, locatii preferate atat de catre locuitorii Capitalei, cat si de turistii care viziteaza orasul.

"Inca din prima saptamana de la lansarea sa in Romania, Yango a acoperit cu succes nevoile de transport ale locuitorilor din toate zonele Capitalei. Pe langa comenzile plasate in cele mai populare zone centrale, bucurestenii comanda calatorii din toate cartierele, cele mai populare fiind: Titan, Vitan, Regie sau Berceni. Vom continua sa extindem numarul de parteneri cu flota pentru a oferi cel mai complet serviciu de ride-hailing din Bucuresti", declara Andrei Voicu, Director Yango in Romania.

Conform Yango, vinerea este cea mai populara zi pentru comenzi, fiind ultima zi lucratoare inaintea weekend-ului, iar cei mai multi utlizatori ies seara in oras sau merg la cumparaturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea