Social

#cum sa slabesti #slabire #dieta #studiu dieta

STUDIU. Toate dietele sunt la fel, conteaza doar...

Nu exista o dieta mai buna sau una mai proasta. Toate curele de slabire dau aceleasi rezultate, cu o conditie: indicatiile lor sa fie respectate intocmai. Este concluzia cercetatorilor canadieni care incurajeaza persoanele aflate la regim sa aleaga dieta care li se pare cel mai usor de urmat.

Nu mai putin de 48 de cercetari stiintifice diferite si peste 7.000 de analize medicale ale persoanelor supraponderale au fost puse cap la cap pentru a se putea ajunge la aceasta concluzie uimitoare, informeaza bbc.co.uk. Practic, ideea este ca respectarea unei diete este mai importanta decat dieta in sine si asta pentru ca, potrivit expertilor in obezitate, toate dietele reduc numarul de calorii pana la niveluri similare.

Potrivit cercetatorilor, toti cei care au tinut diete precum Atkins, South Beach, Zone, Biggest Loser, Jenny Craig Nutrisystem, Volumetrics, Weight Watchers, Ornish sau Rosemary Conley au inregistrat practic aproape aceleasi rezultate. Dupa 12 luni, persoanele care urmau diete sarace in carbohidrati si diete sarace in lipide slabeau in medie 7,3 kilograme.

Oamenii ar trebui sa isi ajusteze dietele la stilurile lor de viata, afirma cercetatoarea britanica.

Foto: bestsweightlosstips.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea