Social

#restaurant #revelion #petrecere #romani #pensiuni #buget

Studiu IRES: Cei mai multi romani isi vor petrece Revelionul acasa

Cei mai multi romani vor petrece Revelionul la domiciliu, conform concluziilor studiului realizat recent de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES). Datele arata ca opt din zece romani vor opta pentru un Revelion acasa, 3% vor petrece la tara, iar 7% vor merge la un restaurant. Doar 3% dintre respondenti au optat poentru o pensiune sau un hotel.

In ceea ce priveste bugetul alocat petrecerii din noaptea de Revelion, 46% dintre cei chestionati vor cheltui intre 101 si 500 lei, in timp ce 27% nu vor depasi suma de 100 lei. Unul din 10 romani intentioneaza sa aloce pentru Revelion intre 501 si 1.000 de lei, iar un procent de 4% nu va cheltui mai mult de 1.500 de lei. Procentajul celor care au raspuns ca vor aloca sume intre 1.501 si 2.000 de lei este de 2%.

Studiul a fost realizat in data de 27 decembrie 2012, fiind chestionate 1.145 de persoane cu varste de peste 18 ani. Marja de eroare a studiului IRES este de +/- 2,9%.

Sursa foto: caon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea