Social

#dezvoltare cerebrala #copii inteligenti #femei #sarcina

Studiu. Femeile plinute fac copii destepti

Femeile voluptuoase nasc copii mai inteligenti. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetatorii americani si citat de dailymail.co.uk. Practic, sustin savantii, rezervele de grasime de pe coapsele si fesele femeilor sunt necesare pentru dezvoltarea creierului bebelusilor lor.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Pittsburgh au descoperit ca tesutul adipos contribuie in mod direct la dezvoltarea cerebrala in perioada de alaptare, iar posteriorul femeii reprezinta o rezerva de nutrienti vitali, scrie Mediafax. Specialistii sunt de parere, astfel, ca femeile cu depozite mari de grasime in zonele coapselor si a feselor dau nastere unor copii mai inteligenti.

Cercetatorii cred ca trupul femeilor a evoluat atat de mult incat sa poata depozita grasimi. Din acest motiv, unele femei reusesc cu greu sa scape de depozitele adipoase de pe picioare si fese. Statisticile arata ca organismul femeilor contine mai multe grasimi, circa 20-30%, comparativ cu 9-18% in cazul barbatilor. Totodata, organismul va incerca sa pastreze acest raport, arata cercetatorii.

Sursa foto: czasdzieci.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea