Social

#singapore #studiu #coronavirus

Studiu de ultima ora. Cat timp sunt contagiosi pacientii dupa infectarea cu COVID

Un studiu realizat in Singapore arata cat timp mai transmit pacientii virusul dupa ce au fost infectati.

Conform specialistilor din cadrul Centrului National de Boli Infectioase si al Academiei de Medicina din Singapore, un test pozitiv nu inseamna prezenta virusului viu si a posibilitatii de a-l transmite mai departe. Asta pentru ca, dupa 11 zile de boala, COVID-19 nu a putut fi izolat si cultivat in laborator, pentru studiu informeaza The Jerusalem Post, citat de Libertatea.

Ce spun autoritatile din Singapore

Studiul specialistilor din Singapore este bazat pe observatiile stranse de medici de la 73 de pacienti. Datele adunate de infectionisti vor influenta modul in care vor fi externati pacientii din spitale.

Autoritatile din Singapore spun ca ar putea lua in calcul aceste noi informatii, atunci cand vine vorba despre modul in care se face planul de management clinic al pacientului.

"Vom evalua modul in care putem incorpora ultimele dovezi in planul nostru de management clinic al pacientului," a anuntat Ministerul Sanatatii din Singapore.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea