Social

#costuri #sarbatori #romani #masa de sarbatori

Cati bani scot romanii din buzunar pentru masa de Paste

Romanii aloca pentru masa de Paste, in medie, 359 de lei, cu un leu mai mult decat au facut-o anul trecut, arata un studiu realizat de Mednet Marketing Research Center, citat de Agerpres.

"Pentru ca traditia de Paste presupune consumul de carne de miel sau ied, aproape jumatate (49%) dintre respondenti intentioneaza sa cumpere acest tip de carne pentru a sarbatori Invierea Domnului. Mai mult de atat, numarul consumatorilor de carne de miel sau ied creste daca ii luam in calcul si pe cei 7,1% care primesc acest tip de carne de la familie/prieteni, dar si pe cei 2% care cresc iezi sau miei in propria gospodarie", se arata in studiul citat.

Jumatate dintre persoanele chestionate au declarat ca vor cumpara cozonac si doar putin peste 30 la suta spun ca il vor framanta in casa. Aproape 50% dintre orasenii intervievati spun ca vor cumpara vin. De asemenea, 7 din 10 persoane chestionate au declarat ca vor cumpara cadouri pentru cei dragi.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea