Social

#vacante #fericire #haine #banii aduc fericirea #fericire bani #cheltuire bani #obiecte luxoase

STUDIU: Banii aduc fericirea doar daca stii pe ce sa-i cheltuiesti

Unul dintre cele mai recente studii ale cercetatorilor americani, citat de quartz.com, a relevat faptul ca banii ne fac cu adevarat fericiti daca stim pe ce sa ii cheltuim. Asadar, vacantele care ne fac sa traim experiente emotionale intense sunt cele care ne sporesc gradul de fericire.

Studiul a demonstrat faptul ca, oricat de tentati am fi sa cumparam obiecte luxoase, de valoare, ele ne vor aduce doar o multumire de scurta durata. Subiectii studiului au recunoscut ca hainele sau aparatele sunt o investitie buna, insa au admis si ca, de fapt, cele mai importante sunt amintirile pe care le-au avut in timpul unei excursii.

Asadar, o vacanta in doi intr-un loc exotic, spre exemplu, ne face intr-adevar fericiti, sustine Ryan Howell, unul dintre autorii studiului.

Initial, sustin cercetatorii, participantii la studiu au sustinut ca achizitionarea de pachete turistice in detrimentul unor obiecte casnice, spre exemplu, este o cheltuiala inutila. Insa si-au schimbat ulterior opinia si au decis ca vacantele relaxante sunt mult mai practice pentru buna dispozitie. Si obiectele scumpe ne pot aduce fericirea, sustin cercetatorii, cu conditia sa le facem cadou celor dragi.

Sursa foto: f64.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea