Social

#cuplu #studiu #sex #sarut #relatia perfecta

Studiu: 5 saruturi pe zi si sex de doua ori pe saptamana, relatia perfecta

Cinci saruturi pe zi, o cina romantica pe luna si o diferenta de trei ani si jumatate intre parteneri sunt ingredientele principale pentru o relatie perfecta. Contactul sexual regulat, de cel putin doua ori pe saptamana, contribuie si el la mentinerea armoniei in cuplu, sustine un studiu.

Cercetatorii britanici au chestionat peste 2.000 de persoane cu privire la secretul relatiilor lungi. Trei sferturi dintre acestea au declarat ca nu casatoria este cheia succesului in cuplu, ci mai degraba pasiunile comune, scrie telegraph.co.uk.

Astfel, potrivit studiului, relatia perfecta este alimentata cu sex pasional de cel putin doua ori pe saptamana. De asemenea, cuplurile care vor sa mentina vie flacara iubirii trebuie sa-si spuna "te iubesc" in fiecare seara inainte de culcare, sa aiba cel putin doua pasiuni comune, aceleasi gusturi in muzica si filme si sa plece in doua vacante romantice pe an.

De asemenea, un cuplu solid are cel putin trei prieteni comuni cu care petrec timpul liber in mod regulat.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea