Social

#economie #facultate #universitate #studenti

Studentii de la Economie isi fac universitate

Asociatia internationala a studentilor de la Economie isi asteapta bobocii la cursurile de vanzari si finante.
 
AIESEC (Association Internationale des Etudiants en Sciences Economiques et Commerciales) isi face universitate. Cele trei facultati care isi asteapta studentii sunt Comunicare , Vanzari si cea de Finante. Toate workshopurile si trainingurile vor avea loc in cadrul salilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti. Cursurile dureaza cateva zile, sunt gratuite si sunt destinate studentilor din orice generatie. Inscrierile la universitatea interactiva se fac pana pe 1 septembrie, pe site-ul organizatiei.

„Publicitatea este unul dintre cele mai dinamice sectoare ale Romaniei de azi. O dovedesc nu doar cifrele inregistrate cand e vorba de valoarea pietei, dar si ritmul alert in care se lanseaza agentii noi.
Astfel, alaturi de oameni de top din publicitate si comunicare, in trei zile vei construi in cadrul unei echipe planul de comunicare. Brieful ti-l dam noi, pe tine te asteptam cu ideile. Practic, in trei zile, echipe de cinci oameni construiesc un plan de comunicare. Cel mai bun plan va fi premiat!“, anunta reprezentantii AIESEC.

La scoala de Finante, tinerii vor intelege cum sunt afectati de schimbarile din lumea financiara, cum pot avea acces la granturi sau ce noutati sunt in materie de audit financiar . Pe vanzari, cei de la AIESEC pun altfel problema: „Afla cum au loc negocierile in mediul business sau care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le faci intr-o intalnire de vanzari“. AIESEC este prezenta in peste 100 de tari si teritorii, avand peste 23.000 de membri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea