Social

#studenti #buget #venituri #petitie #camine

Studentii au depus o petitie de 100 de metri la Guvern

Reprezentantii Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) au depus vineri, la sediul Guvernului, o petitie cu revendicarile studentilor. Documentul are o lungime de peste 100 de metri si a fost semnat de peste 10.000 de persoane.

In aceasta petitie, studentii solicita cresterea bugetului alocat educatiei in acest an si asumarea unui plan de crestere pana la 6% din PIB in urmatorii ani. Pe lista revendicarilor mai figuraeza: cresterea subventiei pentru camine, construirea unor noi camine studentesti si majorarea veniturilor tinerilor angajati din educatie si sanatate prin acordarea de deduceri fisale.

Mihai Dragos, presedintele ANOSR, a declarat ca, din cauza conditiilor meteorolgice, petitia nu a putut fi desfasurata total, asa cum intentionau studentii. Liderul asociatiei a precizat ca petitia urmeaza sa fie depusa si la Parlament si la Ministerul Educatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea