Social

#crima #timisoara #marturisire

Studenta la Medicina a recunoscut ca a injunghiat victima

Adevarul incepe sa iasa la iveala in cazul crimei de la Timisoara. Ieri, Carmen Bejan, studenta de la Medicina care isi oferea trupul pentru sex platit, a marturisit ca l-a injunghiat pe Trifu Schroth, dar sustine ca acesta fusese deja omorat in bataie de prietenul ei, Sergiu Florea. Tanara si-a schimbat declaratia dupa ce judecatorii Curtii de Apel au decis ca cei doi studenti sa ramana in arest, dar si dupa ce avocata care o apara i-a sugerat sa spuna adevarul.

La noua serie de audieri la care au fost supusi cei doi tineri, au inceput sa apara declaratiile fetei. Daca pana acum Carmen Bejan spunea ca nu a injunghiat victima, ieri tanara a declarat ca l-a impuns cu cutitul de trei ori. Surse din interiorul Parchetului au precizat ca declaratiile celor doi au coincis in mare parte in privinta "racolarii" lui Trifu Schroth pentru partida de sex de 500 de euro.

“Carmen a sunat victima pentru a se intalni, nu mai stiu daca de pe telefonul meu sau al ei, si i-a spus sa-i aduca si banii pentru a-si plati examenul“ este una dintre marturiile lui Sergiu Florea. Declaratiile au inceput sa se contrazica insa in privinta omorului.

Potrivit Adevarul, Carmen a sustinut pana ieri ca studentul a intrat in camera unde ar fi trebuit sa se consume partida de amor dupa ce ea se dezbracase si l-a lovit si injunghiat pe acesta. Ieri insa, dupa judecarea recursului, studenta a recunoscut ca ea a fost cea care l-a lovit cu cutitul pe Trifu Schrottu.

Pe de alta parte, Sergiu Florea a sustinut ca, la cererea prietenei sale, a ramas in camera, ascuns dupa o perdea , iar cand fata i-a cerut clientului sa-i arate banii, el nu a vrut si a trantit-o in pat. In acel moment, Carmen i-a dat cu spray paralizant in ochi si i-a cerut sa intervina. Baiatul sustine ca doar i-a dat un pumn lui Trifu, care a cazut.

Cuplul ucigas s-a despartit

Cei doi au fost sfatuiti atat de procurori, cat si de avocata sa isi recunoasca faptele. Intre timp, cei doi s-au si despartit, din cauza marturiilor facute la audieri si a invinuirilor reciproce. Potrivit Adevarul, In urma cu doua zile, tanara i-a marturisit avocatei sale ca este dezamagita de faptul ca cel pe care il iubea o acuza de omor si nu-si recunoaste fapta.

Potrivit Stirilor Pro TV, ancheta este inca in desfasurare. Anchetatorii au perchezitonat din nou camera de camin unde studentii la Medicina l-ar fi ucis si transat pe barbatul de 65 de ani. Au gasit cazut in spatele sifonierului un telefon mobil care le scapase pana acum. Procurorii vor sa afle al cui este si sa verifice convorbirile.

Sergiu Florea (20 de ani) si Carmen Bejan (20 de ani) sunt acuzati ca, sambata, 1 august, l-ar fi ucis si apoi transat pe Trifu Schrottu (65 de ani) in caminul Facultatii de Medicina din Timisoara. Tanara ar fi trebuit sa intretina relatii sexuale cu barbatul, in schimbul a 500 de euro, in urma unei intelegeri facute anterior.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea