Social

#adrian streinu-cercel #proces #toni tecuceanu

Streinu-Cercel, acuzat de familia Tecuceanu ca e francmason

Avocatul care ii reprezinta in instanta pe tatal si fratele actorului Toni Tecuceanu in procesul deschis impotriva Institutului Matei Bals si a lui Adrian Streinu-Cercel a recuzat, la termenul de joi al procesului, judecatoarea din dosar, pe motiv ca Cercel ar fi fracmason si ar influenta justitia .

Astfel, la termenul de joi al procesului deschis de Paul si Ioan Tecuceanu (fratele, respectiv, tatal actorului Toni Tecuceanu) impotriva Spitalului Matei Bals si a managerului acestuia, Adrian Streinu-Cercel, prin care cei doi cer dosarul medical al actorului, dar si obligarea institutiei si a doctorului la plata unor daune morale.

Avocatul Mihai Rapcea, care ii reprezinta pe cei doi, a recuzat instanta, pe motiv ca judecatoarea ar avea un interes in cauza.

Concret, avocatul a sustinut ca Streinu-Cercel ar face parte din francmasonerie si "ar avea un ascendent asupra magistraturii".

De asemenea, Rapcea a acuzat magistratul ca "ii cere aprobarea din priviri" avocatului partii adverse in legatura cu deciziile pe care le pronunta.

Drept urmare, instanta a decis ca dosarul sa fie inaintat unui alt complet, care ar urma sa judece cererea de recuzare .

Conflictul dintre instanta si avocat a pornit de la decizia judecatoarei din cauza sa amane procesul, pentru ca tatal lui Toni Tecuceanu sa fie consultat si el in privinta deciziei avocatului de a renunta la solicitarea prin care instanta ar fi trebuit sa oblige spitalul sa depuna dosarul medical al lui Toni Tecuceanu.

Initial, avocatul managerului si cel care a reprezentat spitalul au cerut instantei sa admita o exceptie de necompetenta materiala, pe motiv ca cererile din dosar ar trebui judecate de instante superioare.

Judecatoria Sectorului 2 urmeaza sa decida daca admite cererea de recuzare, dar si sa dea un alt termen in acest dosar.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea