Social

# extragere loteria bonurilor #bonuri fiscale #loterie #loteria bonurilor

Strange bonurile. Afla cand e urmatoarea extragere la Loteria bonurilor

Loteria bonurilor fiscale nu va mai avea loc in aceasta luna! Daca prima extragere s-a facut in aprilie, cea de-a doua nu va fi luna aceasta, ci in iunie. Asadar, pastreaza cu atentie, inca o luna, bonurile de la casele de marcat!

Surse guvernamentale au declarat pentru site-ul economica.net ca extragerea pentru bonurile din aprilie si mai se va face in iunie, dar inca nu s-a stabilit o data exacta. Abia dupa aceste doua extrageri, desemnarea castigatorilor se va face luna de luna, potrivit legii, scrie click.ro. Pentru a participa la loterie sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masa, precum si cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplatitoare de TVA.

Pana in prezent au fost depuse peste 15.000 de cereri de revendicare a premiului pus la bataie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale pentru luna martie. Astfel, valoarea castigului a ajuns la 66 de lei pe fiecare bon fiscal cu valoarea cuprinsa intre 6 si 6,99 lei emis la 7 februarie.

Oficialii din Ministrul Finantelor au anuntat ca se cauta solutii pentru ca premiile de la Loteria bonurilor fiscale sa fie mai valoroase.

Sursa foto: paginadebanci.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea