Social

#mediu privat #tva #impozit #stolojan

Stolojan: Puteam lua in discutie o crestere a TVA si a impozitelor. Nu ucideam sectorul privat!

Intr-un interviu acordat Realitatea.net, fostul premier sugereaza ca Guvernul ar fi putut lua si decizia cresterii taxelor, fara ca asta sa insemne uciderea sectorului privat. Mai mult, Stolojan il critica pe Sebastian Vladescu si pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, despre care spune ca ar fi trebuit sa explice situatia economica inainte ca presedintele Basescu sa anunte masurile de austeritate .

R: Cum comentati declaratiile facute de seful FMI?

Theodor Stolojan: Eu nu stiu in ce context a fost data declaratia si daca nu este inexact redat ceea ce a declarat Strauss-Khan. Cred ca ar trebui sa ne amintim mai degraba ceea ce a spus seful misiunii FMI , Jeffrey Franks , ca ne-a pus pe masa mai multe optiuni: cresterea taxelor, taierea cheltuielilor, iar guvernul a ales cea din urma varianta. E posibil ca seful FMI sa nu fie suficient de pus in tema ori sa fie o declaratie distorsionata. Spun asta pentru ca e declaratie neobisnuita pentru FMI. Nu cred ca a fost spusa asa.

 ( citeste continuare in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea